КОНТАКТ

За сите потребни информации и сите прашања кои ги имате Ве молиме контактирајте не на нашите телефонски броеви:

+389 31 413 984
+389 71 311 014
+389 70 236 849
+389 70 311 013

Или можете да не контактирате на нашата e-mail адреса: daro_kompani@yahoo.com

Ние се наоѓаме тука

map

АДРЕСА

Даро Компани ДООЕЛ
Јоско Илиевски 43
1300 Куманово,
Р.Македонија

Телефон за контакт:
+389 31 413 984
+389 71 311 014